Întrebări frecvente

General

Facem tot ce ne stă în putință pentru a vă trimite transportul cât mai repede posibil. De obicei, putem produce un produs personalizat pentru dvs. în termen de 3-4 zile lucrătoare. Timpul de livrare depinde de transportatorul final, dar de obicei durează încă 2-3 zile lucrătoare.
Transportul este gratuit.
Pentru mai multe informații despre plată și expediere, vă rugăm să consultați secțiunea Expediere și plată.
Da, avem multă experiență în ambalarea și transportul oglinzilor, iar daunele sunt practic inexistente sau apar în cazuri foarte rare. În caz de deteriorare, trebuie întocmit un raport de deteriorare la livrare, iar situația se rezolvă în mod normal prin trimiterea unei piese noi.
Dacă aveți un cod de reducere, aplicați-l în ultimul pas al comenzii ("Mergeți la finalizarea comenzii → Comandă → Aveți un voucher de reducere?"). După ce faceți clic pe acesta, va apărea o casetă în care puteți introduce codul de reducere). Reducerea va fi dedusă la finalul comenzii.

Cu produsul

Direct pe oglindă, în mijloc, în mod standard, există un buton simbolizând 3 valuri, care pornește și oprește încălzirea.
O oglindă aburită va începe să se dezaburească la mijloc în aproximativ 2 minute. Întreaga lungime a oglinzii se va dezaburi în aproximativ 5 minute. Vă recomandăm să porniți încălzirea înainte de a face duș, astfel încât folia de încălzire să se încălzească și oglinda să nu se aburească.
Încălzirea nu are un temporizator încorporat, așa că trebuie să porniți încălzirea, dar să o și opriți.
Depinde de preferințele personale ale fiecărui client, dar dacă alegeți un comutator tactil, nu veți pierde abilitatea de a controla și de a regla intensitatea iluminării în funcție de necesități.
Da, aceasta este o posibilitate. Totul trebuie să fie consultat cu noi sau să fie scris în notele de la comandă.
Da, oglinda își amintește întotdeauna ultimele setări pe care le-ați făcut.
Da, iluminarea oglinzii este suficientă, dar ar trebui să fie folosită în principal pentru a ilumina detaliile și în scopuri decorative. În plus față de oglinda cu LED-uri, vă recomandăm să iluminați baia cu o altă sursă principală de lumină.
Pentru baie, clienții noștri aleg cel mai adesea o temperatură de lumină mai rece, adică 4000-7000K. Pentru hol și alte încăperi, recomandăm 3000-4000K.
Oglinda nu este concepută pentru a fi conectată direct la o priză. Există cabluri electrice (fire) pe partea din spate care trebuie conectate la cablul care iese din perete. Vă recomandăm să lăsați cablarea în seama experților.

Fotografii de la clienți mulțumiți

Este baia dumneavoastră sau alt interior decorat cu o oglindă DARAMIO?
Vom fi foarte bucuroși dacă ne veți arăta o oglindă. Vă rugăm să ne trimiteți fotografii prin e-mail: info@daramio.com.
Când distribuiți pe rețelele de socializare, nu uitați să adăugați #Daramio la postare sau să ne etichetați @daramio_com.

@daramio_com
Daramio - fotografie de la client a oglinzii
Daramio - fotografie de la client a oglinzii
Daramio - fotografie de la client a oglinzii
Daramio - fotografie de la client a oglinzii
Daramio - fotografie de la client a oglinzii
Daramio - fotografie de la client a oglinzii
Daramio - fotografie de la client a oglinzii
Daramio - fotografie de la client a oglinzii